Over mij

Mijn naam is Anna Roeden (1975). Ik ben BIG geregistreerd GZ psycholoog en Cognitief Gedragstherapeut VGCt®.

In 2000 ben ik afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, richting Klinische Psychologie. Daarna ben ik gaan werken in een grote GGZ-instelling.

Ik heb de postdoctorale opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog (GZ-psycholoog) gevolgd aan het SPON te Nijmegen en in 2006 mijn diploma behaald.

Daarnaast heb ik de opleiding tot Cognitief Gedragstherapeut bij de VGCT afgerond en ben ik supervisor van de VGCT. Tevens ben ik EMDR-therapeut. Nadat ik binnen de GGZ werkzaam was met volwassenen en ouderen, werkte ik als eerstelijnspsycholoog in een psychologiepraktijk. Daar heb ik me gespecialiseerd in het werken met adolescenten en in het geven van partner relatietherapie. Ik ben dus breed geschoold en heb ervaring met een grote doelgroep. Mijn stijl van werken kenmerkt zich door professionaliteit, klantgerichtheid en laagdrempeligheid.

Naast mijn werk in mijn eigen praktijk ben ik verbonden als docent aan de postdoctorale opleiding voor Gezondheidszorgpsychologen in Nijmegen, het Radboud Centrum Sociale Wetenschappen. Op mijn kennis op peil te houden volg ik regelmatig bij,- en nascholing zoals schema-therapie, ACT en workshops op het gebied van EMDR. Ook heb ik regelmatig intervisie met collega’s en ben ik lid van Psyzorg Nijmegen.

Ik ben in het bezit van de volgende registraties:

  • Gezondheidszorg(GZ)-psycholoog BIG
  • Cognitief Gedragstherapeut VGCt®
  • PSYCHOLOOG NIP en Registerpsycholoog NIP/Gezondheidszorg
  • EMDR therapeut

Begeleiding door een psycholoog in Nijmegen

Hebt u interesse in begeleiding door een psycholoog in Nijmegen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.