Psychologenpraktijk Anna Roeden | Nijmegen Oost

Anna Roeden is GZ psycholoog BIG en Cognitief gedragstherapeut VGCT  in Nijmegen Oost. Op deze website vindt u informatie over begeleiding door Psychologenpraktijk Anna Roeden, waaronder:

Hebt u na het lezen van de website nog vragen? Dan kunt u per mail (info@annaroeden.nl) of telefoon (024-7470130) contact met mij opnemen.

Nieuws:

  • De praktijk heeft deelgenomen aan de visitatie van het NIP. Deze visitatie is met succes afgesloten met het ‘Certificaat Kwaliteitsvisitatie’.
  • Contractering: voor 2017 heeft de praktijk contracten afgesloten met de volgende verzekeraars: Menzis, Achmea, VGZ, CZ, DSW en Multizorg inclusief alle subverzekeraars en volmachten (alle verzekeraars behalve De Friesland).
  • De praktijk beschikt over een kwaliteitsstatuut. Dit is in te zien op de praktijk.

Wachtlijst:

De wachttijd is momenteel 10 weken.

Er is geen wachttijd tussen de intake en de behandeling. Indien u eerder in behandeling bent geweest of u komt voor supervisie of leertherapie, neemt u dan alstublieft even contact op.

Ik heb veel contacten met andere praktijken. Dus als u de wachtlijst te lang vindt, kan ik meedenken over een alternatief. Ook kan uw verzekeraar wachtlijstbemiddeling bieden. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeen gekomen (treeknormen).

Psychologenpraktijk Anna Roeden

Berg en Dalseweg 122
6522 BW Nijmegen

Telefoon: 024-7470130