Psychologenpraktijk Anna Roeden | Nijmegen Oost

Anna Roeden is GZ psycholoog BIG en Cognitief gedragstherapeut VGCT  in Nijmegen Oost. Op deze website vindt u informatie over begeleiding door Psychologenpraktijk Anna Roeden, waaronder:

Hebt u na het lezen van de website nog vragen? Dan kunt u per mail (info@annaroeden.nl) of telefoon (024-7470130) contact met mij opnemen.

Indien u dat wenst, kan er een kosteloos kennismakingsgesprek van 30 minuten gepland worden.

Nieuws: de praktijk heeft deelgenomen aan de visitatie van het NIP. Deze visitatie is met succes afgesloten met het ‘Certificaat Kwaliteitsvisitatie’.

Wachtlijst:

De wachttijd bedraagt op dit moment ongeveer 6 weken (bijgewerkt 18.10). Voor heraanmeldingen, leertherapie of supervisie is er eerder ruimte. Na de intake kan de behandeling direct starten.

Ik heb veel contacten met andere praktijken. Dus als u de wachtlijst te lang vindt, kan ik meedenken over een alternatief. Ook kan uw verzekeraar wachtlijstbemiddeling bieden. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeen gekomen (treeknormen).

Psychologenpraktijk Anna Roeden

Berg en Dalseweg 122
6522 BW Nijmegen

Telefoon: 024-7470130